Zprávy z akcí školy taekwondo ITF Silla Kolín

Zkoušky na vyšší technické stupně v Kolíně 19.12.2008

V posledním školním týdnu před Vánočními prázdninami se také v kolínském oddíle uskutečnily další zkoušky na vyšší technické stupně. Zkoušky provedl mezinárodní mistr a nově současně i předseda mezinárodní technické komise ITF pan Hwang Ho Yong, VIII. Dan. Těchto zkoušek se zúčastnil rekordní (ve škole Silla) počet 50-ti žáků z oddílů v Kolíně a Kutné Hoře. Hlavní trenérka Ing. Radka Heydušková IV. Dan by ještě chtěla vyzdvihnout zejména výkony těchto žáků.

Z pokročilejších žáků dosáhl nejvyššího hodnocení (66 bodů) Martin Viktora (na 6.kup) z kutnohorského oddílu školy Silla. Z letošního podzimního náboru pak stejně vysoké hodnocení dosáhli ještě Martin Miřátský a Lukáš Trbola (také kutnohorský oddíl). Z kolínského letošního podzimního náboru pak nevyššího bodového ohodnocení dosáhli Michal Záhora, Petr Uhlíř, Ivo Moravec, Martin Boháček a Terezie Francová. 66 nebo i 65 bodů získaných na vůbec prvních zkouškách a to ještě větším počtem žáků je opravdu mimořádný výsledek, nad kterým se v dobrém pozastavil i na těchto zkouškách velící člen technické komise svazu, pan Petr Pařík III.Dan.

Hlavní trenérka Radka Heydušková by ráda touto cestou ještě jednou takto co nejvřeleji poděkovala za všechny dárky a přání, které obdržela od žáků všech oddílů školy Silla. Především nápadité a praktické dárky pro očekávané první miminko, které se jí má narodit již počátkem ledna 2009, jí mile a upřímně překvapily!

<< Zpět na předchozí stránku

Publikováno  October 15th, 2016