Zprávy z akcí školy taekwondo ITF Silla Kolín

Obhájené 2.místo školy Silla na Oblastních závodech 15.3.2008

Škola Silla obhájila loňské 2. místo na Oblastních závodech v Praze. Tentokráte se závody konaly v krásném prostředí sportovní haly v Praze Na Petřinách. Závodů se zúčastnilo téměř 150 závodníků z 9 škol z celých středních Čech a Prahy.

Za naší školu se nominovalo celkem 31 závodníků a to jak z řad již „ostřílených“ bojovníků tak i z řad nováčků z loňského zářijového náboru. Celkem naši závodníci získali 31 medailí a to 11 zlatých, 3 stříbrné a 17 bronzových. Cílem oblastních závodů bylo jako obvykle získání prvních závodních zkušeností pro nováčky a ověření formy u zkušenějších závodníků, kteří se připravují na následující mezinárodní soutěž Czech Open, která se uskuteční již za 14 dní (29.3.08) v Třeboni.

Některých výjimečných výkonů našich žáků si na těchto závodech všiml i přítomný hlavní trenér české reprezentace. Kromě vyslovené pochvaly tyto závodníky také informoval, že jejich výkony bude nadále sledovat pro případné rozšíření kádru juniorské reprezentace.

Z našich závodníků si zvláštní ocenění za tyto závody zaslouží zejména:
Vatechová Ivana – 2 zlaté - 1.místo tul juniorky 2.-1.kup, 1.místo matsogi juniorky A -58kg
Král Jan
– 1.místo matsogi junioři A -71kg
Marcel Heydušek – 1.místo matsogi senioři A +78kg
Michal Ščerba - 1.místo matsogi senioři B +78kg
Dominika Krejčíková (10 let) - 1.místo tul žákyně. Její techniky jsou opravdu vynikající a zaujaly nejenom rozhodčí, ale i ostatní trenéry.
Daniel Vatecha - 1.místo matsogi žáci -40kg
Beneš Vítězslav – 1.místo tul žáci 8.-7.kup
Martina Kopecká - 1.místo tki juniorky
Hvězda Martin – 1.místo tul žáci 4.-1.kup
Denisa Casková - 1.místo wirok, 3.místo matsogi seniorky B +68kg a tul seniorky 4.-3.kup

<< Zpět na předchozí stránku

Publikováno  October 15th, 2016